Boerderijcamping het Amerveld

Kleinschalige camping in de Drentse natuur

Aan de rand van het 5 sterren natuurgebied de Drentsche Aa ligt boerderijcamping 'Het Amerveld'. Wandelaars, fietsers en paardenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Naast de prachtige omgeving zijn er vele andere toeristische attracties in de buurt.

De camping heeft 33 ruime plaatsen, omgeven door beplanting. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen. Tevens zijn er twee compleet ingerichte trekkershutten en twee caravans te huur.

Wilt u uw paard meenemen? Dat kan; we bieden weidegang en stalling.

In ons gezellige recreatiegebouw kunt u terecht voor een drankje, een snack of een lekker boerenijsje. Hier is ook een ruimte om te vertoeven mocht het weer een keer tegenvallen. Voor de kinderen is er een speciaal speelhonk boven. In het moderne sanitairgebouw zijn speciale voorzieningen voor kinderen. Het recreatiegebouw en het sanitair zijn beiden geheel rolstoeltoegankelijk.

Voor leuke activiteiten tijdens uw vakantie hoeft u niet ver te zoeken. U kunt op het Amerveld boerengolf spelen, of een tochtje met de paarden- of de trekkertram maken. Tijdens het hoogseizoen worden er regelmatig activiteiten voor kinderen georganiseerd.