Minicamping Hendrikswijkje

Genieten voor jong en oud op een minicamping

Welkom op minicamping ‘Hendriks wijkje’!

Minicamping Hendriks wijkje is een rustig gelegen minicamping met 15 ruime staanplaatsen. Onze camping is gelegen in het rustige, landelijke buitengebied van de gemeente  Hoogeveen, nabij een  recreatiegebied met groot natuur zwemwater en visvijver en waar u heerlijk kunt wandelen in het bos. De omgeving is uitstekend geschikt om te fietsen, met vele fietsenpaden en routes, daarnaast is  Hoogeveen een startplaats voor de Drentse fietsvierdaagse. Ook is er een forellenvisvijver om de hoek gelegen. Attractiepark Slagharen ligt op minder dan 8 km. afstand, en daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden voor dagtochtjes en bezoeken aan musea.

Vanaf alle staanplaatsen heeft u altijd prima zicht op uw kinderen die lekker kunnen spelen in een grote zandbak met speeltoestellen en trampoline. Kinderen mogen helpen bij het verzorgen van onze shetlandpony’s, en als ze het durven er een rondje op rijden.

De camping heeft een modern verwarmd sanitairgebouw, van alle gemakken voorzien en zonder douchemunten. In het sanitairgebouw is er ook een ruimte voor de mindervalide medemens met toilet, douche en wasgelegenheid. Deze is tevens te gebruiken als familiedouche. Voor het ontbijt kunt u bij ons vers gebakken broodjes bestellen, en voor de lekkere trek verkopen we ijsjes. Wij organiseren activiteiten en barbecueavonden voor de hele camping. Bij ons kunt u ook gebruik maken van gratis WIFI.

Heeft u zelf een pony of paard die u graag wilt meenemen op vakantie? Wij hebben bij de camping een groot weiland, waar uw pony of paard lekker kan grazen. In de omgeving kunt u prima buitenritten maken en bij de camping hebben we ook een rijbak.

Voor degene die wel wil kamperen maar geen eigen caravan heeft, verhuren wij een 2 tot 4 personen toercaravan met grote voortent. Voor de tarieven van de huurcaravan zie onze website.

Graag tot ziens op onze camping!