Minicamping Drentsheerlijk

Kamperen in Drenthe op minicamping Drentsheerlijk - eindelijk kamperen zoals het hoort

Wilt u echt genieten op z'n Drents van alle rust, de ruimte, het groen, de bossen en al het andere moois dat Drenthe te bieden heeft? Lekker met zenacute;n tweeeneuml;n er op uit, met uw kinderen of komen uw familieleden of vrienden langs? Dan biedt minicamping Drentsheerlijk u daarvoor alle mogelijkheden. Gelegen in het fraaie afwisselende Drentse landschap biedt onze parkachtige minicamping u alle ruimte die u wilt hebben en goede voorzieningen om uw vakantie aangenaam te maken.

Inmiddels hebben al velen mogen meemaken wat wij 'Drentsheerlijk genieten' noemen. Groen waar je maar kijkt, vogels, konijnen en soms een verdwaalde uil. Wisselende seizoenen met wisselende gezichten; van prachtige bloesem tot fruit in de bomen, van bloeiende struiken tot vallende blaadjes. Wij zijn trots op onze prachtige camping. En wij nodigen u graag uit om uw zomervakantie of gewoon een paar dagen er lekker er tussen uit bij ons door te brengen.

Op onze minicamping zijn de kampeerplaatsen allesbehalve mini te noemen. U heeft bij ons alle ruimte voor uw caravan, camper of tent(en) en veel privacy. Sommige plaatsen liggen zelfs geheel verscholen in het groen, anderen liggen bij de fruitbomen, u wilt uitzicht op uw kinderen in de speeltuin of u moet echt even lopen om de buren gedag te zeggen. Er is altijd volop ruimte voor iedereen om van alles te ondernemen (of om gewoon niets te doen).

Voor de kids hebben we een leuke speeltuin beschikbaar. Deze is geplaatst in de hoek van het tweede veld waar ze heerlijk hun gang kunnen gaan. Kids hebben hier alle ruimte in de grote zandbak, schommel, wipkip en glijbaan of ze kunnen zich helemaal uitleven op de grote trampoline. Voor de sportievelingen is er ook een volleybal/badmintonnet opgehangen. Voor de ouders (of opa en oma) staat er gezellig een picknicktafel bij.