Camping Ruinen

Ontspanning en vermaak voor de hele familie!

Camping Ruinen is een fantastische kindervriendelijke camping! De camping biedt ontspanning en vermaak voor de hele familie, prima faciliteiten voor jong en oud en daarbij een prachtig landschap met groene bossen, roze heide, ongerept water-natuurgebied en een omgeving met een keur aan activiteiten en bezienswaardigheden. Camping Ruinen is niet zomaar een camping. Bij ons bent u verzekerd van een mooi kampeerplekje in een unieke omgeving. Wilt u een ruime plek in de zon, een door de bomen beschut veldje of liever wakker worden aan de rand van de heide? Het kan allemaal. En dat is nog niet alles. Want daarbij horen natuurlijk prima faciliteiten, een speels recreatieteam, een prachtige natuur... Camping Ruinen is echt een heerlijke camping!

Voor de kampeerder die van luxe houdt hebben wij kampeerplaatsen met 10 Ampère aansluiting, CAI, stromend water en rioolafvoer. Het zijn zeer luxe kampeerplaatsen, gelegen met uitzicht op het mooie Ruiner landschap en dicht bij alle centrale voorzieningen. Comfortplaatsen zijn de moeite van het boeken waard. Hier staat alle comfort van de kampeerder voorop!

De hele zomer organiseert ons professionele recreatieteam leuke en spannende activiteiten voor alle kinderen tot twaalf jaar. De kinderen kunnen zwemmen, fietsen, skelteren, bramen zoeken en naar hartenlust spelen in de zandbakken en op de speeltoestellen. U als ouders kunt dan heerlijk genieten van dat ene goede boek waar u dacht nooit aan toe te komen, of er samen op uittrekken, de dingen doen waar de kinderen niet voor te porren zijn.