Vakantiepark ‘t Urkerbos

Bosrijke familiecamping dichtbij Urk & IJsselmeer

Vakantiepark ’t Urkerbos is gelegen midden in het bos, vlakbij Urk en IJsselmeer. Daarom is het park uitermate geschikt als uitvalsbasis om allerlei uitstapjes en activiteiten te organiseren, zoals de Ginkiestocht op Urk, varen op ‘t IJsselmeer, speurtochten in het bos enz. Maar ook op het Vakantiepark is voldoende te doen. Het park beschikt over een speeltuin, openlucht zwembad, horeca, recreatiezaal, voetbalveld, volleybalveld, tafeltennistafels en kampvuurplaats. Tevens zijn activiteiten te boeken in samenwerking met Jump Outdoor.

Schoolkampen, verenigingen en familiereünies (max. 100 personen) kunnen een kampeerveld boeken om eigen tenten neer te zetten. Tenten huren is ook mogelijk. En dit alles tegen een scherpe prijs.

Maar Vakantiepark ’t Urkerbos beschikt ook over een veldje speciaal voor fiets- en wandel kampeerders. In het voor- en naseizoen is de camping uitstekend geschikt voor de groen- en rustzoekers. Tevens zijn er speciale verharde camperplaatsen, maar ook comfortplaatsen.

Wij nodigen u van harte uit eens te komen kijken.