Watersportcamping De Bearshoeke

Watersportcamping direct aan het water, gezinscamping

Watersportcamping de Bearshoeke is een gezellige gezinscamping welke direct gelegen is aan de Oudegaaster Brekken, èèn van de mooiste Friese meren. Door deze unieke ligging is de camping uitermate geschikt voor de echte watersportliefhebber. Op slechts 5 minuten loopafstand ligt het dorpje Oudega –W- met z’n gezellige havenkom. In het dorp vindt u o.a. een supermarkt een restaurant en een hotel-cafe-restaurant. Vooral voor gezinnen met kinderen is camping de Bearshoeke een ideaal vakantie-adres. Door de beschermde ligging aan de rustige Oudegaaster Brekken kunnen kinderen hier onbezorgd zeilen, surfen en zwemmen. Bovendien is er voor de allerkleinsten naast enkele speeltoestellen een strandje dat zorgt voor eindeloos speelplezier.
Camping de Bearshoeke ligt centraal in de zuid-westhoek van Friesland met op fietsafstand de gezellige 11-steden stadjes Sneek, Bolsward, Workum en IJlst.

De camping heeft 40 seizoenplaatsen en 40 passantenplaatsen, 6 trekkershutten en 2 comfort hutten. Tevens een jachthaven met 110 ligplaatsen.