Recreatiebedrijf de Blikvaart

Gezellige boerderijcamping aan de Elfstedentochtroute

Gezellige Boerderijcamping aan de Elfstedentochtroute. Tevens schitterend vis- en vaarwater. De camping heeft 45 plaatsen. Er zijn plaatsen direct aan het water vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de landerijen. Ook zijn er plaatsen hier verder vandaan met meer beschutting van de bomenrij. Veel ruimte en speelmogelijkheden voor de kinderen. Allerlei boerderijdieren zijn aanwezig, zoals schapen, kalveren, pony’s, kippen, konijnen en poezen. Evt. kan men zijn eigen pony of huisdier meenemen.

Er is een wasmachine, droger en centrifuge aanwezig. Er zijn 2 vakantiewoningen te huur en de voormalige boerderijwoning is omgebouwd tot luxe groepsaccommodatie voor 22 personen. De camping ligt vlak bij het gezellige dorp St.Annaparochie. Hier zijn verschillende supermarkten en allerlei andere leuke winkeltjes. De camping ligt slechts 15 km van Leeuwarden en Franeker. Ook een uitstapje naar de Waddeneilanden behoort tot de mogelijkheden.

Bij de boerderij zelf zijn verschillende activiteiten mogelijk voor groepen. Zoals Fierljeppen, Blikvaartgolf, Elfstedenparcours en Boerenspelenarrangement.

Kortom een camping waar het u aan niets ontbreekt! We verwelkomen u graag. Tot gauw!