Minicamping Bedafs-Hofke

Uden, Bosrijke omgeving 'Maashorst', fiets- of wandeltochten

Bedafs~Hofke is gelegen in de Gemeente Uden in Noordoost-Brabant, tussen de grote steden 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen, in een rustige en bosrijke omgeving  met een wonderschoon natuurgebied de Bedafsebergen en de Maashorst. Hier kunt u heerlijk ontspannen op de fiets of wandelen door de bossen  en beleefd u de natuur en de Brabantse gastvrijheid. Terwijl u hiervan geniet , komt u ook langs idyllische dorpjes, kastelen en molens. Een vakantie in dit mooie natuurschoon zult u niet snel vergeten...

Op de camping Bedafs-Hofke kent de charme van het kamperen bij de boer (boomkwekerij) met aanwezigheid van kippen, schots-Hooglander, pony en een kudde lakenvelders, zijn er op unieke wijze gecombineerd met de omgeving. Wij bieden de gasten 25 ruime staanplaatsen met een betegelde stoep en word vooral bezocht door mensen met caravan en campers, ook tenten zijn van harte welkom. Er zijn goede sanitaire voorzieningen, een gezellig gemeenschap ruimte met TV en draadloos internet op het terrein, ook een Jeu de boules baan is aanwezig waar s’avonds graag een spelletje met de gasten word gespeeld.

De Maashost is een groot natuurgebied van 4000 Ha er is van alles te beleven. Bedafs-Hofke ligt 3 km van het centrum Uden, een dorp met stads allure, met veel winkels en terrasjes, cafeetjes enz... Bedafs-Hofke is lid van VeKaBo en lid van de Maashorst boeren.

Wilt u meer weten kijk op onze website.

Tot ziens!