't Caves

Kamperen, Brabant, Landelijk, Bosgebied, Golfbaan

In een bosrijk gebied op de rand van de Kempen (in Wintelre) vindt u onze sfeervolle kampeerboerderij en landelijke camping. 't Caves ontleend haar naam aan een vroegere herberg die hier heeft gestaan en ongeveer 100 jaar geleden is afgebroken. De naam van deze herberg stamt nog uit de tijd dat Franse soldaten hier in dit gebied gelegerd waren. In de herberg konden toendertijd paard en voerman overnachten.

Het laatste, het overnachten, is hiervan overgebleven want bij kampeerboerderij 't Caves kan men dat nog steeds in een van onze kampeerboerderijen of op onze camping. Let op: U dient van te voren wel te reserveren. Onze camping is verdeeld in verschillende veldjes. Twee kleinere veldjes. Een groter veldje en achterin een groter veldje. Onze plaatsen zijn wat groter zodat u niet bij uw buren op het bord kijkt. U komt zo helemaal tot rust. Het toiletgebouw van onze camping ligt centraal en is goed toegankelijk.

Wij beschikken over een 9 holes golfbaan met dubbele afslagplaatsen zodat u toch 18 holes kan lopen. Ook is er een 9 holes par 3 baan, drivingrange met goede oefenfaciliteiten. Staat u bij ons op de camping dan krijgt u korting op de greenfee prijs. Wilt u les volgen om uw spel te verbeteren dan kunt u terecht bij onze golfschool.
Ook organiseren wij cursussen in een midweek om je baanpermissie te halen.

In de kantine staan 5 biljarts. Twee matchtafels en drie "gewone" tafels.
Driebanden, libre, bandstoten etc. Er wordt regelmatig een balletje gestoten.
Raymond Ceulemans (de bekende Belgische biljarter) speelt onder onze naam in de Nederlandse competitie.