Vakantiepark de Lourenshoeve

Kleinschalig en rustig, bosrijke omgeving, paarden, fietsen, wandelen

Onze gezellige camping de Lourenshoeve is gelegen in het Overijsselse plaatsje Den Ham dichtbij de bosrijke omgeving van Ommen en Nijverdal. Er is plaats voor 15 caravans / tenten met uitzicht over de weilanden aan de rand van het Zandstuwebos

Wat hebben wij u te bieden
Ruimte, rust en gastvrijheid. Goede sanitaire voorzieningen. Voor de kleineren zijn enkele speeltoestellen aanwezig. Er is een kantine, voorzien van leesmateriaal, spelletjes, informatie over de omgeving en fiets en wandelroutes. Wij kunnen bemiddelen in het huren van fietsen. Er zijn voorzieningen voor het storten van afval.

Met je paard of pony op vakantie
Bungalowpark de Lourenshoeve is zeer geschikt voor mensen die hun eigen paard en / of aanspanning mee willen nemen. Stalruimte voor paarden en rijtuigen is ruim voldoende aanwezig. De vele bossen en goed begaanbare zand-paden nodigen u uit om in de prachtige omgeving paard te rijden. Vakantie samen met uw paard. Het is mogelijk paardrijles te nemen onder leiding van een allround gediplomeerd ORON-instructeur. Er worden onder begeleiding buitenritten en huifkartochten gehouden.