Boerderijcamping "De Oosthoek"

kindvriendelijk, ruim, rustig, boerderijbeleving, dieren, fietsen, strand, Domburg, Zeeland, paarden, pony

Onze camping ligt bij een boerderij met koeien, kippen, ganzen, pony. Is zeer ruim opgezet zodat kinderen veel ruimte hebben om te spelen, maar rustzoekers ook zeker aan hun trekken komen door de ruime opzet. De kinderen mogen de boer helpen met voeren. En het is natuurlijk helemaal top als tijdens die vakantie een kalfje geboren wordt. Ook is er een stro-hut voor de kinderen en bij slecht weer kan er in de schuur worden gespeeld waar een lounchhoek staat, voetbalspel, tafeltennis e.d. Onze camping is dan ook uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die kennis willen maken met het boerenleven. Maar ook rustzoekers en senioren zijn van harte welkom. Er is een nieuw (2017), modern toiletgebouw met regendouches, familiedouche, afsluitbare wascabines en uiteraard toiletten en een urinoir.

Alle plaatsen hebben gratis wifi, vlonders voor in de voortent, elektra-, water- en riool aansluiting. En warm water voor de afwas en douches is bij de prijs inbegrepen.

De camping ligt 3 km van Oostkapelle en Domburg waar het goed toeven is op de vele terassen of te winkelen in de leuke boetieks. De historische plaatsen Middelburg en Veere zijn vanaf de camping 10 km verwijderd. Vlissingen ligt op 15 km van de camping. Op de boulevard kan de grote scheepvaart naar Antwerpen en het beloodsen van de grote schepen bekeken worden.

Voor de reacties van onze gasten kunt u kijken op www.zoover.nl/nederland/zeeland/aagtekerke/boerderijcamping-de-oosthoek/camping. En voor meer informatie www.boerderijcamping-deoosthoek.nl

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze camping, in het voor- en naseizoen heeft u 40% korting.