Mini camping De Vlasschelf

Gezellige mini-camping dichtbij strand en veerse meer

Wij heten u van harte welkom op onze mini-camping 'De Vlasschelf'.
 
Als u van rust en ruimte houdt bent u bij ons aan het juiste adres. 'De Vlasschelf' is een gezellige camping aan de rand van Kamperland waar men verschillende winkels en restaurants vindt. Ook ligt het direct in de omgeving van strand, oosterschelde en het veerse meer, waar voldoende gelegenheid is voor tal van watersporten.
 
Onze camping is autovrij en heeft  25 ruime plaatsen van 250 m2, waarbij iedere plaats is voorzien van 10 ampere stroom. Het sanitairgebouw is geheel nieuw en bevat een dames en heren deel, ieder voorzien van 3 ruime douches ( zonder muntautomaat), 3 wc's en ieder 2 wastafels. Het sanitairgebouw is geheel verwarmd, verder is er gelegenheid voor de afwas, de was en om uw chemisch tiollet te legen.
 
Ook aan de kinderen is gedacht, we hebben een grote trampoline, verscheidene speeltoestellen en een binnen speelruimte waar kinderen kunnen knutselen, lezen of televisie kunnen kijken.
 
Vanaf onze camping kunt u tal van uitstapjes maken, met de auto of openbaar vervoer (500m) is het even ver naar goes, middelburg of zierikzee om te fietsen is het pondje naar Veere erg leuk en ook naar het strand of neeltje jans, te voet kunt u genieten door de polders en van de akkerranden.