Molecaten Park Waterbos

Waar de zee de duinen kust

Molecaten Park Waterbos is een knusse, gezellige camping direct aan de duinen en op loopafstand van het geliefde badstrand van Rockanje. De zee is hier heerlijk rustig, perfect voor de kleintjes dus. Tijdens uw vakantie is het heerlijk fietsen en wandelen door Voornes Duin en bezoekt u de gezellige vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis.

De grote bomen, de vijver en de centrale speeltuin zijn sfeerbepalend. De kampeervelden met basis-, comfort-, en comfortplusplaatsen (voor de kampeerder op zoek naar luxe) zijn gesitueerd op een gezellig open veld. Centraal op de camping vindt u het restaurant met bar en ’t winkeltje. Zodra de zon schijnt vindt u hier ook het terras waar u onder genot van een drankje nageniet van de dag. 

Waterbos heeft naast comfortplaatsen, comfort-plus-kampeerplaatsen ook huurcaravans, luce ingrichte tenten en chalets. Daarnaast bieden wij ook plaats voor gasten die graag een seizoenplaats of vaste staanplaats willen op onze camping. Molecaten Park Waterbos heeft een verwarmd buitenzwembad, speeltuin, tafeltennis, gezellig restaurant met sfeervol terrad en in de meeste schoolvakanties bieden wij ook (kinder)animatie aan.