Camping de Koornmolen

Groene camping in natuurgebied Rottemeren

Camping de Koornmolen is gelegen in het Groene Hart tussen de molens en de poldersloten. De Koornmolen ligt aan de rand van het dorpje Zevenhuizen, aan het natuurgebied de Rottemeren waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Op de groene kampeerplekken kunt u helemaal tot rust komen.
De camping beschikt ook over camperplaatsen en comfortplaatsen met privé sanitair. Bent u op doortocht? Maakt u dan gebruik van onze trekkershutten of verblijf op ons trekkerveld.
 
Den Haag, Gouda, Rotterdam, Zoetermeer en Leiden liggen op 20 minuten rijden van de camping. Door de ligging van de camping, gaat u net zo makkelijk een dagje naar Madurodam als naar de stad Rotterdam met zijn Koopgoot, musea en Diergaarde Blijdorp.
 
Blijft u liever op de camping? U kunt zich daar vermaken in ons binnenzwembad en buiten (baby)bad met ligweide. Daarnaast kunt u gebruik maken van de zeer uitgebreide fitness faciliteiten en meedoen met onze groepslessen. Verder kunnen de kinderen spelen op ons speelveld en in de speeltuin. In het hoogseizoen worden de kinderen vermaakt door het animatie team.
 
Ook aan de inwendige mens is gedacht! Bij onze bakkerij kunt u verse broodjes halen en bij Cafetaria en bar 't Middelpunt kunt u terecht voor snacks, ijsjes en een drankje. Naar brasserie 't Graanhuys gaat u voor een uitgebreide lunch of diner!
 
Kortom; voor ieder wat wils op camping de Koornmolen!