Boerderijcamping De Beek

Rust, 1000e VeKaBo camping, Haaksbergerveen

Schrijf een recensie

Uw beoordeling

Super !!!!!

Dank je wel familie Korenblik voor de, zoals altijd, weer geweldig verblijf op jullie prachtige camping. Het ontvangst en het vele werk wat jullie doen om het ons als gasten weer naar de zin te maken. Alles is super schoon en het brood en rozijnenwegge van de warme bakker zijn heerlijk. We zullen jullie camping zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. De fietstochten door het Haaksbergerveen, Buursezand en De Witte Veen zijn een aanrader. Graag tot een volgende keer. groet uit Hurwenen.
10/10 door Han en Elly

Rust, ruimte en superschoon!

De camping is heerlijk rustig gelegen met uitzicht op de landerijen en met Dexter mini-koeien in de achtertuin. Superschoon sanitair en elke plaats heeft een eigen watertappunt met afvoerputje. De plaatsen zijn zeer ruim en de camping is gezellig ingedeeld met diverse veldjes. Een ideaal vertrekpunt voor mensen die houden van fietsen, wandelen (met of zonder hond) of voor een dagje Duitsland. In de nabije omgeving genoeg supermarkten, bakkers en slagers etc. Kortom: rust, ruimte en ontspanning in het Twentse land!!!
10/10 door Meinard en Anita

Keurig en divers

Op de fiets verkennen wij graag de omgeving. Deze camping was keurig én een heel goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De sfeer was gemoedelijk en gezellig.
10/10 door Ria en Wout